żeberka - przepis. Przepisy na Potrawy mięsne, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        żeberka
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                         - żeberka
 - cebula
 - ogórek kiszony
 - papryka konserwowa
 - przyprawy: papryka słodka, przyprawa do kurczaka, vegeta                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Mięso podzielić na porcje, włożyć do naczynia, zalać olejem, wsypać przyprawy i pomieszać. Całość wlać na patelnię i podsmażyć. Paprykę i ogórki pokroić w słupki, cebulę w piórka, wrzucić na patelnię i dolać wody. Dusić pod przykryciem około 1,5 godziny, uzupełniając wodę. Na koniec sos zagęścić mąką rozrobioną z wodą. Podawać z ziemniakami. 
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.