Duże muszle z ricottą i łososiem - przepis. Przepisy na Dania z makaronu, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Duże muszle z ricottą i łososiem    
 
    
        Duże muszle z ricottą i łososiem
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        Składniki na 6-8 porcji:
•	250 g makaronu duże muszle De Cecco
•	250 g sera ricotta
•	100 g wędzonego łososia
•	250 g pomidorków koktajlowych Ponti
•	2 ząbki czosnku
•	szczypta soli
•	świeży tymianek
 
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Makaron gotujemy al dente. Przelewamy zimną wodą, aby zatrzymać proces gotowania. Ricottę łączymy z pokrojonym drobno czosnkiem, szczyptą soli i posiekanym tymiankiem. Makaron napełniamy ricottą, pomidorami oraz pociętym łososiem. Posypujemy tymiankiem. Podajemy w temperaturze pokojowej.
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.