Krem grzybowy z serka topionego - przepis. Przepisy na Kremy, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
        Przepisy » 
         Krem grzybowy z serka topionego    
 
    
        Krem grzybowy z serka topionego
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        •	5 opakowań kremowego serka topionego MSM Mońki (100g)
•	20 g suszonych podgrzybków
•	cebula
•	4 świeże pieczarki
•	3 łyżki oleju
•	300 ml śmietanki słodkiej 18% 
•	sól, pieprz czarny, pieprz ziołowy do smaku        
                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Podgrzybki suszone ugotować do miękkości w dwóch szklankach wody. Cebulę i pieczarki pokroić w cząstki i podsmażyć na oleju na złoty kolor. Do garnka włożyć serki topione, ugotowane grzyby z częścią wody i pieczarki z cebulą. Całość zalać śmietanką i zgotować często mieszając. Następnie zmiksować i doprawić do smaku solą i pieprzami. Gdyby krem był za gęsty dodać wywar z grzybów lub samą wodę.
 
Smacznego!                         
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.