Pasta z tuńczyka - przepis. Przepisy na Przystawki, ciasta, drugie dania, przystawki, napoje, desery, zupy.
        
            Znajdź nas na 
            
                 
            
        
     
 
  
  
    
    
    
        Pasta z tuńczyka
        
		
			
		Załóż konto lub zaloguj się, aby być pierwszą osobą, której to smakuje!	
	 
 
    
        
            
                
                
                    
                    
                    
                        *250 g mascarpone
*250 g tuńczyka z puszki
*mała czerwona cebula
*100 g oliwek czarnych
*pietruszka
*sól, pieprz                    
                
 
            
            
            
            
         
     
    
            
                Sposób przyrządzenia:
                Odsącz tuńczyka z oleju, dodaj posiekaną cebulę, pietruszkę, oliwki, przypraw solą i pieprzem. Wszystko wymieszaj z serkiem.
Polecam podawać w waflowych foremkach w kształcie jajeczek:)
Znakomita przekąska na imprezy domowe, idealnie smakuje do piwa;)
 
*Zdjęcie z Internetu
                
              
    
	
 
 
    
        © 2008-2025 MedFood Group SA
                
            
            
                    
     
    Do góry
    
    
        Chcesz być na bieżąco z Familie.pl?
    
    zamknij
    
        Dołącz do nas na Facebooku 
        
     
	
	
	
	
	
        
 
Komentarze
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy. Dodaj pierwszy!
Zaloguj się, aby zamieścić komentarz.