-
1
usunięty użytkownik
2009-12-15 13:36:20
15 grudnia 2009 13:36 | ID: 92518
Ha ha to moje popisowe danie.
-
2
usunięty użytkownik
2009-12-15 13:38:28
15 grudnia 2009 13:38 | ID: 92520
Alu dawaj przepis Cię bardzo proszę!
-
3
usunięty użytkownik
2009-12-15 13:38:29
15 grudnia 2009 13:38 | ID: 92521
Z piekarnika są chrupiące, ale trudniej je zapełnić. Z mikrofalówki są bardziej elastyczne. Wkładasz pity do ogrzewacza (nie wiem co wybierzesz). Podgrzewasz, ja na oko to robię. Potem obcinasz troszkę z krawędzi i napełniasz.
-
4
usunięty użytkownik
2009-12-15 13:40:23
15 grudnia 2009 13:40 | ID: 92525
Jeśli chodzi o napełnienie. To ja daje mięso upieczone z przyprawą gyros. Albo pierś usmażona z ta przyprawą. Firmy prymat jest najlepsza. Warzywa i turecki sos do kebabów.
-
5
usunięty użytkownik
2009-12-15 13:43:53
15 grudnia 2009 13:43 | ID: 92529
niby czytam, że do 30 sek ogrzać...Wystarczy? Już mi widelcami stukają o talerze i taka zdesperowana jestem
-
6
usunięty użytkownik
2009-12-15 13:44:55
15 grudnia 2009 13:44 | ID: 92530
Dotknij palcem. Jak uznasz, że ciepłe to wystarczy
-
7
usunięty użytkownik
2009-12-15 13:47:01
15 grudnia 2009 13:47 | ID: 92534
-
8
usunięty użytkownik
2009-12-15 13:49:18
15 grudnia 2009 13:49 | ID: 92538
jakby co to będzie na Alę
-
9
usunięty użytkownik
2009-12-15 13:50:53
15 grudnia 2009 13:50 | ID: 92539
Mama Tymka napisał 2009-12-15 13:49:18jakby co to będzie na Alę
Spoko, ja i tak się wyprę
-
10
usunięty użytkownik
2009-12-15 14:12:08
15 grudnia 2009 14:12 | ID: 92550
marteczka to jak już zrobisz te pity to nas zawołaj. ocenimy
-
11
usunięty użytkownik
2009-12-15 14:20:33
15 grudnia 2009 14:20 | ID: 92553
gochna napisał 2009-12-15 14:12:08marteczka to jak już zrobisz te pity to nas zawołaj. ocenimy
ja też się wpraszam... lubuję się ale Małżonek nie przepada więc rzadkość to w moim menu
-
12
usunięty użytkownik
2009-12-15 14:54:44
15 grudnia 2009 14:54 | ID: 92585
i się chwalę a co tam...Z oszczędności wykorzystałam nagrzany mocno piekarnik po pieczonych udkach i pitę potraktowałam termoobiegiem. Chyba sukces ..:) Jedna wyszła twarda i resztę skropiłam wcześniej wodą. Czekam na uwagi mistrza ;-)
Mama Tymka napisał 2009-12-15 14:20:33 ja też się wpraszam... lubuję się ale Małżonek nie przepada więc rzadkość to w moim menu
niech tylko się wprawię...;p
-
13
monaaa71
Zarejestrowany: 28-01-2009 08:46 .
Posty: 28735
2010-01-26 18:14:58
26 stycznia 2010 18:14 | ID: 122194
uwielbiam pitę z piersia z kurczaka i warzywami,majonezem i ketchupem...mniam:)leżą w lodówce,ale innych składników brak.może jutro?:)
-
14
kaskur
Zarejestrowany: 26-01-2009 09:54 .
Posty: 6450
2010-01-27 09:17:21
27 stycznia 2010 09:17 | ID: 122599
gochna napisał 2009-12-15 14:12:08marteczka to jak już zrobisz te pity to nas zawołaj. ocenimy
Mama Tymka napisał 2009-12-15 14:20:33ja też się wpraszam... lubuję się ale Małżonek nie przepada więc rzadkość to w moim menu
marteczka napisał 2009-12-15 14:54:44i się chwalę a co tam...Z oszczędności wykorzystałam nagrzany mocno piekarnik po pieczonych udkach i pitę potraktowałam termoobiegiem. Chyba sukces ..:) Jedna wyszła twarda i resztę skropiłam wcześniej wodą. Czekam na uwagi mistrza niech tylko się wprawię...;p
to dziewczyny czekając na marteczkę proponuje odwiedzinki u ali
AlicjaSz napisał 2009-12-15 13:36:20Ha ha to moje popisowe danie.
-
15
usunięty użytkownik
2010-01-27 11:35:59
27 stycznia 2010 11:35 | ID: 122817
-
16
kaskur
Zarejestrowany: 26-01-2009 09:54 .
Posty: 6450
2010-01-27 11:53:43
27 stycznia 2010 11:53 | ID: 122839
AlicjaSz napisał 2010-01-27 11:35:59Kiedy i o której?
zobaczymy jak uda się Kaskę i martę ściągnąc do olsztyna
-
17
usunięty użytkownik
2010-01-27 12:01:09
27 stycznia 2010 12:01 | ID: 122845
kaskur napisał 2010-01-27 11:53:43zobaczymy jak uda się Kaskę i martę ściągnąc do olsztyna
Dacie znać, żebym się przygotowała. Ja robię pity, a Wy zadbacie o "napoje"
-
18
kaskur
Zarejestrowany: 26-01-2009 09:54 .
Posty: 6450
2010-01-27 12:02:35
27 stycznia 2010 12:02 | ID: 122846