Bezy.
- Zarejestrowany: 06.01.2010, 15:15
- Posty: 112855
Wczoraj robiłam faworki i zostały mi białka od jaj. Dziś pokusiłam się o zrobienie bezów.... Przyznaję, że jeszcze nigdy ich nie robiłam... Przepis wzięłam z internetu. Podpowiedzcie mi proszę, ile czasu bezy powinny się piec? W przepisach w internecie była spora rozbierzność w czasie...I już sama nie wiem, ile bezy powinny się piec, aby nie były za suche, a jednocześnie za mokre w środku...
- Zarejestrowany: 28.01.2009, 07:46
- Posty: 28735
jeszcze nie robiłam sama bez.
miałam dziś debiut w tej kwestii ;-)
bezy wyszły ciut za suche,ale dzieci już je kończą. piekłam przy uchylonych drzwiach piekarnika.
- Zarejestrowany: 06.01.2010, 15:15
- Posty: 112855
jeszcze nie robiłam sama bez.
miałam dziś debiut w tej kwestii ;-)
bezy wyszły ciut za suche,ale dzieci już je kończą. piekłam przy uchylonych drzwiach piekarnika.
Ja też tak piekę zawsze:)
Muszę zrobić bo długo nie robiłam...