11 sierpnia 2009 16:26 | ID: 42182
Bardzo lubię.
Moja propozycja to: Fasolkę ugotować, najlepiej ją troszkę pociąć. Dodać kiełbaskę, lub mięsko, przyprawić ( majeranek świetnie się nadaje), dodac koncentrat pomidorowy i zagęścic jak się lubi. Generalnie to się robi jak młodą kapustkę w wersji fasolkowej
11 sierpnia 2009 17:43 | ID: 42209
11 sierpnia 2009 17:48 | ID: 42212
11 sierpnia 2009 17:54 | ID: 42215
11 sierpnia 2009 19:38 | ID: 42240
11 sierpnia 2009 19:40 | ID: 42241
13 sierpnia 2009 17:41 | ID: 42740
13 sierpnia 2009 20:20 | ID: 42763
14 sierpnia 2009 09:27 | ID: 42830
14 sierpnia 2009 11:08 | ID: 42862
Malwinka, to może mi doradzisz- chcę zrobić kilka obiadów w słoikach, żeby wziąć ze sobą na wyjazd i nie bawić się w gotowanie. Znaczy chodzi mi o jakieś sosy, może jakiś bigosik, jak to zawekować, żeby mi się nie popsuło? Kiedyś zawekowałam bigos z młodej kapusty, ale jednak mi spleśniał.
Może jakieś pomysły co można w takie słoiki wsadzić?
14 sierpnia 2009 11:33 | ID: 42874
14 sierpnia 2009 11:35 | ID: 42875
14 sierpnia 2009 14:19 | ID: 42910
14 sierpnia 2009 14:44 | ID: 42918
14 sierpnia 2009 14:50 | ID: 42920
16 sierpnia 2009 16:37 | ID: 43221
28 lipca 2016 23:38 | ID: 1333762
A fasolki szparagowej mamy teraz wysyp..
29 lipca 2016 16:00 | ID: 1333955
Czy ją się pasteryzuje?
29 lipca 2016 16:47 | ID: 1333967
Bardzo lubię.
Moja propozycja to: Fasolkę ugotować, najlepiej ją troszkę pociąć. Dodać kiełbaskę, lub mięsko, przyprawić ( majeranek świetnie się nadaje), dodac koncentrat pomidorowy i zagęścic jak się lubi. Generalnie to się robi jak młodą kapustkę w wersji fasolkowej
Dzis mam tylko z wody ale to może być dobre!
29 lipca 2016 17:40 | ID: 1334000
A fasolki szparagowej mamy teraz wysyp..
my nie sadzilismy niestety :)
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.